TKD YAYINLARI

2. Periferik Girişim Kursumuz 4-5 Ekim 2013'te İstanbul'da yapılacak. Olgu kabulü gelecek hafta başlayacak.

tkd.org.tr


Değerli Üyemiz,


Bildiğiniz gibi, ESC’ye bağlı 6 birlikten biri olan EHRA (European Heart Rhythm Association)’ın 2013-2015 dönemi için kurullarını belirleyen seçimler ve Genel Kurul Toplantısı 23-26 Haziran 2013’te, Atina’da gerçekleştirilen EHRA EUROPACE Kongresi sırasında yapıldı.

Üyelerimizden Prof. Dr. Bülent Görenek de Bilimsel Belgeler Komitesi Eş-Başkanlığına getirildi.

Almanya’dan Dr. Gerhard Hindricks’in Gelecek Başkanlığa, Fransa’dan Dr. Christophe Leclerq’in Sekreterliğe seçildiği Genel Kurulda Saymanlığa aday Finlandiya’dan Dr. M. J. Pekka Raatikainen ile bizim de desteklediğimiz Macaristan Dernek Başkanı Dr. Bela Merkely eşit oy aldılar.

EHRA Tüzüğüne göre, bu yıl 15 Mayıs’a dek EHRA’ya da üye olan üyelerimiz, 1 Ağustos 2013 tarihine kadar EHRA web sitesine girerek Saymanlık için tekrar oy kullanacaklar. Bunun için http://www.escardio.org/communities/EHRA/news/Pages/EHRA-Board-Election-2013.aspx?hit=dontmiss linkine tıklamak  gerektiğini daha önce duyurmuştuk.

Bu seçimde Profesör Merkely’ye başarılar diliyor; Prof. Dr. Görenek’i candan kutluyoruz.

Ellinci Kuruluş Yıldönümümüzde, uluslararası platformlarda Türk Kardiyolojisini en iyi biçimde temsil etmeyi sizin de bir görev saydığınız inancı ve saygılarımızla.

 

Prof. Dr. Ömer Kozan                 Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol
Başkan                                            Genel Sekreter