TKD YAYINLARI

EACVI webinarı "T1 Mapping" 18 Aralık'ta, TSİ 19.00-20.00'de. 16 Aralıka dek online kayıt gerekiyor.

tkd.org.tr




Değerli Üyemiz ,

ESC Kardiyak Görüntüleme Birliği (EACVI) 18 Aralık'ta, Türkiye Saati İle 19.00-20.00 arasında T1 Mapping konulu bir webinar gerçekleştirecek. EACVI üyeleri için bedelsiz olan webinar EACVI üyesi olmayanlar için 30 Avro.

Webinar PC ve tabletlerden, en az 2 Mbps hızındaki internet bağlantısıyla izlenebilecek.

Webinarın Öğrenim Hedefi: Miyokardiyal doku karakterizasyonu için klinik bir araç olarak Kardiyak MRI T1 mapping kullanımı.

Webinarda özellikle Non-kontrast ve Post-kontrast T1 haritalamanın güçlü ve zayıf yönleri ile benzersiz klinik kullanım olanakları üzerinde durulacak. Yangı, ödem, yaygın miyokardiyal fibroz, kökeni iskemik ve iskemik olmayan fokal miyokardiyal yaralar ve amiloidoz, demir yüklenmesi, Fabry hastalığı gibi birikim hastalıklarının fokal ve global karakterizasyonu için hücre dışı hacim kesri (ECV) haritalaması ele alınacak.

James Moon ve Martin Ugander’in konuşmacı olarak katılacakları EBAC tarafından 1 krediyle kredilendirilen webinarı izlemek için 3 Temmuz'a dek adresinden online kayıt yaptırabilirsiniz. Önceden MyESC kaydınızı yaptırmış olmanız, webinara kaydolmak için yeterli.

EACVI üyesi olanlar 20 Eylül 2012’den bugüne dek gerçekleştirilmiş tüm EACVI webinarlarını adresinden bedelsiz izleyebilirler.

Henüz EACVI Üyesi değilseniz adresinden online üye olabilirsiniz.

Başarı dilekleri ve saygılarımızla.

Prof. Dr. Adnan Abacı
TKD Genel Sekreteri
Prof. Dr. L. Elif Sade
TKD Kardiyak Görüntüleme ÇG Başkanı