TKD YAYINLARI

2012 Yılı ikinci Beceri (sözlü) Değerlendirme Yeterlilik Sınavı 19. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı sırasında, Antalya'da

tkd.org.tr


Değerli Meslektaşımız,

Bildiğiniz gibi Bilgi ve Beceri Değerlendirme Yeterlilik Sınavları 2012 takvimini daha önce duyurmuş, web sitemize de eklemiştik. 2012 yılının ikinci Beceri (sözlü) Değerlendirme sınavı olan "23. Beceri Değerlendirme (Sözlü) Sınavı", 19. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı sırasında, Antalya'da gerçekleştirilecektir. Bu sınava kayıt için süre sonu 6 Nisan 2011, Cuma Saat 17:00'de sona erecektir.

2012 Sınav Takvimi:

  EĞİTİM TOPLANTISI TARİH KENT
Beceri Değerlendirme (Sözlü) Sınavları
22. Sınav Hipertansiyon, Lipit, KKH Ortak Toplantısı 23-26 Şubat KKTC
23. Sınav 19. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı 12 -15 Nisan Antalya
24. Sınav 28. ULUSAL KARDİYOLOJİ KONGRESİ 11 - 14 Ekim Antalya
Bilgi Değerlendirme (Yazılı) Sınavı
10. Sınav 28. ULUSAL KARDİYOLOJİ KONGRESİ 11 - 14 Ekim Antalya


Beceri Değerlendirme (Sözlü) Sınavlarında en az 3 akademisyen TKYK üyesi jüride görev alacaktır. Sözlü Sınav, "olgulara dayalı irdeleme" biçiminde olacak ve adaylar sınava birer birer alınacaktır.

28. Ulusal Kardiyoloji Kongresi sırasında da, önceki örneklerde olduğu gibi, önce yazılı, bir sonraki gün de sözlü sınav yapılacak ve yazılıda başarılı olan kardiyoloji uzmanlarına aynı kongre sırasındaki sözlü sınava girme olanağı sağlanacaktır. Bilgi Değerlendirme (Yazılı) Sınavına eğitiminin son yılına girmiş uzmanlık öğrencilerinin de girebildiğini özellikle çevrenizde duyurmanızı rica ederiz.

Sınav harçları bu yıl da 50 TL'dir. İsteyen uzmanlarımız TKYK web sitesindeki Sınav Başvuru Formlarını doldurarak başvurabilirler.

Başarı dilekleri ve saygılarımızla. 

 

Prof. Dr. Nail Çağlar Prof. Dr. Armağan Altun
TKYK Başkanı TKYK Genel Sekreteri