TKD YAYINLARI

Şehidimiz Var!

tkd.org.tr




Türk Kardiyoloji Derneği

Sayın Üyemiz,

Değerli üyelerimizden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, Konya Şehir Hastanesinde görevi başında silahlı saldırı sonucu katledildi. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyor tüm ailesine ve kardiyoloji camiasına baş sağlığı diliyoruz. Bu menfur cinayeti şiddetle kınıyor ve sağlıkta şiddetin bir an önce son bulmasını istiyoruz.

Türk Kardiyoloji Camiası olarak kıymetli meslektaşımızın katledilmesini ve sağlık çalışanlarına karşı her geçen gün artan şiddeti kınamak üzere 7-8 Temmuz 2022 tarihlerinde acil vakalar dışında iş bırakıyoruz. 7 Temmuz 2022 saat 12:30’da sağlık kurumlarımız önünde toplu olarak meslektaşımız için saygı duruşunda bulunmaya ve ekteki basın açıklaması yapmaya davet ediyoruz.

Tüm üyelerimizden, Şehit Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’nın anısına ekteki dosyada bulunan fotoğrafını merkezlerinde görünür bir şekilde asmalarını rica ediyoruz.

Bu tarz üzücü kayıpların ve olayların bir daha yaşanmaması için tüm süreçlerin takipçisi olacağımızı ve Türk Kardiyoloji Derneği olarak tüm üyelerimizin ve sağlık çalışanlarının haklı mücadelelerinde yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla.
Türk Kardiyoloji Derneği
Yönetim Kurulu

Ek 1: Basın Açıklaması
Ek 2:  Şehit Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’nın fotoğrafı

Türk Kardiyoloji  Derneği