TKD YAYINLARI

E-Kardiyoloji 3 Nisan canlı yayınını kaçırdıysanız banttan izleyebilirsiniz. Prof. Dr. Z. Öngen ve Prof. Dr. O. Ergene ACC 2014’te açıklanan çalışmaların klinik pratiğimizi nasıl etkilediğini anlattılar.

tkd.org.tr




Değerli Üyemiz,

İki yıldır Boehringer Ingelheim’ın koşulsuz desteğiyle gerçekleştirdiğimiz, şimdiye dek 11.000 hekimin canlı yayın sırasında ve sonrasında da banttan izlediği, Türkiye’nin TTB-STE kredili ilk online Sanal Kongresi E-Kardiyoloji üçüncü yayın dönemine 31 Mart 2014’te başladı.

İlk canlı yayınımız da 3 Nisan 2014 Perşembe saat 12.00-13.00’te gerçekleştirildi. Konumuz “ACC 2014’te açıklanan çalışmalar klinik pratiğimizi nasıl etkileyecek?”; konuşmacılarımızsa Prof. Dr. Zeki Öngen, Prof. Dr. Oktay Ergene’ydi. Konuşmacılarımız program sırasında canlı yayına bağlanan izleyicilerin sorularını da yanıtladılar.

Her canlı oturumumuz bu yıl da 1 TTB-STE Kredisiyle kredilendiriliyor. Her bölümün kredisini almak isteyen hekimlerimizin, her bölümün canlı yayınından ya da banttan izlemeler sonrasında konuyla ilgili sorulara yanıt vermeleri ve TTB-STE Kredilendirme Kurulunun yeni uygulaması nedeniyle, özel güvenlikli sisteme T.C. Kimlik Numaralarını girmeleri gerekiyor.

Gerek bugünkü gerekse bundan sonraki Canlı Yayınını kaçırdığınız bölümleri daha sonra adresinden izleyebilir, isterseniz sorulacak soruları yanıtlayarak o bölümün TTB-STE kredisini de alabilirsiniz.

Başarı dilekleri ve saygılarımla.

Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol
Genel Sekreter