TKD YAYINLARI

Kardiyak Görüntüleme Çalışma Grubu Başkanımız Prof. Dr. L. E. Sade, EACVI Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

tkd.org.tr




Değerli Üyemiz,

3-6 Aralık 2014'te Viyana'da yapılan EuroEcho Imaging - 2014 Kongresi tamamlandı. Kongre webcast ve sunuları Ocak 2015 içinde EACVI web sitesine yüklenecek ve tüm EACVI üyeleri ile Club 35 The EACVI Young Community üyelerinin bedelsiz erişimine açılacak.

Kongre sırasında 2014-2016 dönemi için seçilen yeni EACVI Yönetim Kurulu kesinleşip açıklandı.

Gelecek Başkanlığa Romanya’dan Doç. Dr. Bogdan Popescu’nun getirildiği yeni Yönetim Kuruluna Kardiyak Görüntüleme Çalışma Grubu Başkanımız Prof. Dr. Leyla Elif Sade de üye olarak seçildi.

Prof. Dr. Leyla Elif Sade’yi bu başarısından dolayı kutluyor, değerli çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyoruz. Bu önemli başarıda EACVI’ye üye olan mensuplarımızın bu seçimlere de büyük ilgi göstererek Prof. Dr. Sade’yi desteklemelerinin önemli etkisi olmuştur; bu duyarlılığı gösteren üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Sade’nin bu başarısının tüm üyelerimiz için güzel bir örnek oluşturmasını; üyelerimizin uluslararası bilimsel örgütlerde tercih ettikleri özel alanlardaki birlik ve çalışma gruplarına üye olmalarını, aktif görevler almalarını ve Türk Kardiyolojisini uluslararası alanda hak ettiği düzeyde temsil etmelerini diliyoruz.

Prof. Dr. Lale Tokgözoğlu
Başkan
Prof. Dr. Adnan Abacı
Genel Sekreter