TKD Kalp Yetersizliği Sertifikasyon Programı

Türk Kardiyoloji Derneği

Değerli Üyemiz,

Kalp yetersizliği son yıllarda tüm dünyada epidemik hale gelmiş bir hastalık olmaya başlamıştır. Kardiyoloji uzmanlığının çok ötesinde bir bilgi, birikim, deneyim ve beceri gerektirmektedir.

Bu eğitimsel ihtiyacı karşılamak için Türk Kardiyoloji Derneği Kalp Yetersizliği Çalışma Grubu öncülüğünde kalp yetersizliği konusunda uzmanlaşmak, fikir lideri olmak isteyen kardiyoloji uzmanı olan meslektaşlarımız için bir gelişmiş bir eğitim, öğrenme ve beceri geliştirmesi amacıyla Kalp Yetersizliği Sertifikasyon Programı (KYSP) düzenlenmesi ihtiyacı doğmuştur.

Kalp Yetersizliği Sertifikasyon Programında eğitimler akut, kronik ve ileri kalp yetersizliği hastalarına klinik yaklaşımdan farmakoterapiye, kardiyak görüntülemeden invazif girişim ve kardiyak cihazlara ve klinik çalışma dizaynları ve istatistiğe kadar geniş bir alanda deneyimli eğitmenler tarafından verilecektir. Kalp Yetersizliği Sertifikasyon Programı konuşmacılar ve katılımcılar arasında interaktif eğitimler, çalıştaylar, hastane vizitleri, vaka sunumları gibi birçok eğitim aracından oluşmaktadır.

Bu eğitim programının düzenli olarak yapılması planlanmakta olup, belirli sayıda kişinin katılımı sağlanacaktır.

Eğitimin detayları için aşağıdaki linkten bilgi edinebilir ve başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Link: https://tkd.org.tr/kalp-yetersizligi-calisma-grubu/sayfa/Kalp_Yetersizligi_Sertifikasyon_Programi

Kalp Yetersizliği Sertifikasyon Programı eğitimi almak isteyen meslektaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Vedat Aytekin Prof. Dr. Ahmet Çelik
Başkan Kalp Yetersizliği Çalışma Grubu Başkanı

Türk Kardiyoloji  Derneği